Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε “μετατρέποντας τα δάκρυα σε χαμόγελα”

 

Τα εγκαύματα είναι ένας από τους χειρότερους τραυματισμούς και μπορεί να συμβούν σε μικρά παιδιά ή σε οποιονδήποτε ως οικιακό ατύχημα. Απαιτούν μακροχρόνια και πολυδάπανη αποκατάσταση ακόμα και εφ΄ όρου ζωής. Πολλές κρέμες στοιχίζουν ακριβά και ανάλογα με την έκταση του σώματος που πρέπει να καλυφθεί, ενδέχεται να απαιτούνται αρκετές συσκευασίες την εβδομάδα. Η εφαρμογή κρέμας είναι απαραίτητη κατά τα δύο πρώτα χρόνια των εγκαυμάτων και σε περίπτωση σοβαρού εγκαύματος για την υπόλοιπη ζωή τους.

Παράλληλα τα ειδικά συμπιεστικά ρούχα που γίνονται κατά παραγγελία, θεωρούνται πολλές φορές απαραίτητα, καθώς προλαμβάνουν την ανάπτυξη υπερτροφικών ουλών στους εγκαυματίες, Αντίστοιχα, αναγκαίες είναι και οι κατά παραγγελία μάσκες για τα εγκαύματα του προσώπου.

Τα ενδύματα και οι μάσκες κοστίζουν έως και 1000€-1500€ και η διάρκεια ζωής τους είναι συνήθως 6 μήνες, ανάλογα με τη χρήση. Στη συνέχεια πρέπει να αντικατασταθούν από καινούρια. Χωρίς πρόσβαση σε ολοκληρωμένη φροντίδα, κάθε εγκαυματίας (ενήλικας ή και μικρά παιδιά) και η οικογένειά του θα υποστούν καταστροφική σωματική και ψυχολογική επιβάρυνση.

 

Μπορείτε να πείτε “Συμμετέχω κι εγώ” με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

 

  1. Με δωρεά χρημάτων
  2. Με δωρεά αγαθών
  3. Δωρίζοντας το χρόνο σας

 

Η Οργάνωση με Διαφάνεια ενημερώνει πώς αξιοποιούνται μικρές ή και μεγαλύτερες δωρεές.

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και όλους εσάς που αναγνωρίζετε την προσπάθεια του έργου μας και μας στηρίζετε οικονομικά. Θα χαρούμε να εκδώσουμε μια απόδειξη δωρεάς, επικοινωνήστε μαζί μας εάν χρειάζεστε.

Κάντε μια Δωρεά

Make a Donation

Κάθε δωρεά βοηθάει τους σκοπούς της SALVIA και είναι σημαντική. Η Οργάνωση με Διαφάνεια ενημερώνει πώς ακριβώς αξιοποιούνται μικρές ή μεγαλύτερες δωρεές.

PIRAEUS BANK

GR4801720910005091102572819

Στην αιτιολογία κατάθεσης προσθέστε: ΔΩΡΕΑ
cropped view of female hand putting red heart in box on white background, donation concept

e-shop SALVIA

Σύντομα διαθέσιμο