ΕΞΟΔΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Καθώς ένας τέτοιος τραυματισμός καθιστά έναν άνθρωπο ανήμπορο για οποιαδήποτε εργασία, ενώ επιπλέον συχνά έχει υποστεί και άλλες υλικές ζημιές λόγω της πυρκαγιάς, η SALVIA αναπτύσσει στοχευμένες δράσεις συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας για άμεση στήριξη επιβίωσης ενός βαριά και οικονομικά άπορου εγκαυματία.

ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΚΕΝΤΡΑ ΚΛΠ

Παράλληλη δράση οικονομικής ενίσχυσης απόρων εγκαυματιών είναι η υποστήριξη εξόδων κίνησης προς γιατρούς ή κέντρα αποκατάστασης, σε περίπτωση που η περιοχή είναι απομακρυσμένη, ώστε να εξασφαλίζονται ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στις βέλτιστες συνθήκες θεραπείας και αποκατάσταση.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗΣ ΟΙΚΙΑΣ/ΟΙΚΟΣΚΕΥΗΣ

Η SALVIA αναπτύσσει δράσεις συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας για άμεση στήριξη της επιστροφής στο σπίτι μετά τη νοσηλεία σε άπορες οικογένειες/άτομα που υπέστησαν βαριά εγκαύματα και παράλληλα έχει καταστραφεί η οικία και η οικοσκευή τους. Οι πόροι προέρχονται κυρίως από άμεσες ιδιωτικές δωρεές που κάνουν οι φίλοι της SALVIA μέσα από την ιστοσελίδα και την λειτουργία DONATE.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

Η SALVIA λειτουργεί δωρεάν τηλεφωνική γραμμή και παρέχει υποστήριξη σε όσους έχουν ανάγκη να επικοινωνήσουν με μέλος της οργάνωσης. Επιπλέον παρέχουμε δωρεάν συμβουλευτική επικοινωνία με ψυχολόγο με στόχο την άμεση ενδυνάμωση και ψυχολογική υποστήριξη.

Μπορείτε να μας καλείτε καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00 Εάν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε συμβουλές, παρακαλούμε επικοινωνήστε με χχχχχχχχχχχχχ