ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η SALVIA αναπτύσσει δράσεις βοήθειας και υποστήριξης ώστε οι εγκαυματίες να καταφέρουν να επανενταχθούν σε κάποιο εργασιακό περιβάλλον, ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκεται η υγεία τους μετά την αποκατάσταση.

ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ

(ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΛΠ)

Η επανένταξη ενός εγκαυματία στο κοινωνικό του περιβάλλον απαιτεί πολλές φορές εξειδικευμένη παρέμβαση/βοήθεια/ενημέρωση για την κατάσταση, την εμφάνιση, πιθανές αναπηρίες ή λειτουργικές δυσκολίες ακόμα και σε καθημερινές ενέργειες που ένας υγιής δεν φαντάζεται ότι πρέπει να δώσει προσοχή. Ειδικά στο εργασιακό περιβάλλον μπορεί να χρειαστούν ειδικές επεξηγήσεις για τις νέες ανάγκες που έχει ένας εγκαυματίας επανερχόμενος στην προηγούμενη δουλειά του. Η ψυχική στήριξη αλλά και η λειτουργική προσαρμογή στις ανάγκες και στις δυνατότητες ενός εγκαυματία από τους οικείους του γίνεται ευκολότερη μέσα από ειδικές δράσεις υποστήριξης των μελών της SALVIA.

ΝΟΜΙΚΗ

Η SALVIA παρέχει δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη για να κατανοήσει και να οργανώσει οποιεσδήποτε νομικές κινήσεις αφορούν τον τραυματισμό ενός εγκαυματία ή τις καταστροφές από την πυρκαγιά.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

Η SALVIA λειτουργεί δωρεάν τηλεφωνική γραμμή και παρέχει υποστήριξη σε όσους έχουν ανάγκη να επικοινωνήσουν με μέλος της οργάνωσης. Επιπλέον παρέχουμε δωρεάν συμβουλευτική επικοινωνία με ψυχολόγο με στόχο την άμεση ενδυνάμωση και ψυχολογική υποστήριξη.

Μπορείτε να μας καλείτε καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00 Εάν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε συμβουλές, παρακαλούμε επικοινωνήστε με χχχχχχχχχχχχχ